Viborg HK

Migration af Joomla til WordPress

info

 • Kunde

  Viborg Håndboldklub

 • Branche

  Sportsklub

 • Type

  Case

 • URL

vhk screendump mobil version menu
vhk screendump mobil version pagefold

Det blev meget nemmere at administrere hjemmesiden

Joomla til WordPress

Konverteringen af vhk.dk, fra Joomla til WordPress krævede en omfattende indsats i form af sortering af indhold, import af billeder og redirects af den tidligere URL-struktur. Det var nødvendigt at have en systematisk tilgang til opgaverne, dedikeret fokus og en streng disciplin til datahåndtering med oprydning og sletning af unødvendige data og medier.

Takket et stort fokus på dette område lykkedes det at løse udfordringen og opnå et tilfredsstillende resultat. Det sikrede, at domænets autoritet og styrke ikke blev påvirket i søgemaskinernes SERP, og virksomheden opretholdt deres stærke position, trods den omfattende ombygning af deres hjemmeside.

Se Casen

Dynamisk og brugervenlig løsning

Mobil og hastighedsoptimeret

Fokus på dynamisk funktionalitet og automatisering af designet. For at opnå en nem arbejdsgang og opdatering af hjemmesiden, blev custom post types og fields med avancerede regler og betingelser anvendt. Dette har gjort den daglige administration af hjemmesiden langt nemmere og gjort brugeroplevelsen mere overskuelig.

Gennem en systematisk tilgang til opgaverne og en dedikeret indsats lykkedes det, at opnå en tilfredsstillende løsning. som har gjort dagligdagen for Viborg HK og deres besøgende, langt nemmere.

 • Malene Yding

  Viborg Håndboldklub

  Vi havde en gammel hjemmeside i Joomla, som vi troede skulle opdateres. Jørgen kunne ret hurtigt se, at det ikke ville kunne betale sig med en opdatering.

  I stedet fik vi en helt ny hjemmeside (for mindre penge) og ikke mindst blev den bygget op i WordPress, som betyder, at jeg selv kan opdatere stort set alt. Brugervenligheden er i top, og det betyder både, at vi får det optimale ud af vores side, da vi har lyst til og evnerne til at holde den ajour, og desuden har vi lavere omkostninger, da vi ikke har brug for ekstern hjælp så ofte.

  Han er tålmodig, han spotter hurtigt ens behov (som godt kan være noget andet end det, man måske troede og dermed egentlig beder om), han arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde, og det kan man virkelig mærke, for det bliver aldrig valgt en dyrere løsning, end nødvendigt, og igen er det stor fokus på brugervenligheden.

  Jørgen er fagligt meget dygtig og rammer han noget, han ikke kan løse på stående fod, vender han tilbage med en løsning, når han har undersøgt det. Hans fleksibilitet er stor, og han er meget servicemindet.

  Profil billede af Malene yding
  • 1

   Mere gratis trafik til hjemmesiden ?

  • 1

   Tid til en ny Wordpress hjemmeside ?

  • 1

   Er din hjemmeside langsom ?

  • 1

   Hjælp til hjemmeside?

  Lad os tage en snak

  Kontakt mig