Teknisk SEO - analyse og optimering af hjemmesider

Har du en langsom hjemmeside, eller tekniske problemer?
Få ordnet alt det tekniske bag hjemmesiden

Hastighed og Accessibility

Køb Teknisk SEO til hjemmesiden

Og få styr på det tekniske fundament, et essentielt område på alle hjemmesider, da det optimerer brugervenlighed, funktionalitet og synlighed

LogicResolve - Teknisk SEO Specialist

J Henrik Nielsen

Teknisk SEO rådgiver og teknisk seo optimering af Worpress hjemmesider.

Hej mit navn er Jørgen, og jeg er personen bag Logicresolve.dk, jeg vil bare høre, om din hjemmeside egentlig fungerer som den skal på det tekniske område.
Hvis ikke, så kan jeg hjælpe med at Optimere din hjemmeside på det tekniske plan.  Jeg har specialiseret mig i teknisk SEO på WordPress hjemmesider! 

Jeg fokuserer bla. på:

 • Struktureret hjemmesidestruktur: Skab en klar og logisk struktur for dine URL’er og forbedr søgemaskiners forståelse af dit websted.

 • Hastighedsoptimering af hjemmesiden: Minimer indlæsningstiden ved at optimere billeder, reducere HTTP-anmodninger og implementere browsercaching.

 • Meta-optimering af hjemmesiden: Optimer meta-tags som title-tags og meta-beskrivelser for præcis og relevante oplysninger.

 • SSL-sikkerhed: Sikr din hjemmeside med HTTPS-protokollen for at styrke brugertillid og positivt påvirke din placering i søgeresultaterne.

 • Redirects på hjemmesiden: Tilpas 404-sider og implementer 301-omdirigeringer for at forbedre brugeroplevelsen og bevare linkværdi.

 • Schema Markup på hjemmesiden: Implementer struktureret data for at give ekstra kontekst til søgemaskinerne og forbedre visningen af søgeresultater.

Få din hjemmesides motor 100% iorden, og oplev en stærkere online tilstedeværelse med forbedret synlighed, ydeevne og brugervenlighed!

Kontakt mig i dag for at starte din digitale vækst.

Pris Teknisk SEO Konsulent

Pris teknisk SEO

Teknisk SEO Optimering

Fra
DKK
2495/eks. moms

Få en Teknisk SEO optimering af din hjemmeside, og optimer sidens ydeevne og brugervenlighed.
Pris kan variere grundet sidens behov og kompleksitet.

Kontakt

Hastighedsoptimering

Fra
DKK
1495/eks. moms

Hastighedsanlyse og hastighedsoptimering af hjemmesiden.
Pris kan variere grundet sidens behov og kompleksitet.

Kontakt

Teknisk SEO

Få en Teknisk SEO analyse af din hjemmeside, der dækker sidens effektivitet, brugervenlighed og strukturelle opbygning af siderne.

Se Mere

Vedligeholdelse af hjemmesiden

Vedligeholdelse er vigtigt for alle hjemmesider, det kan være det tekniske og sikkerhedsmæssige, men også løbende vedligeholdelse af SEO på din hjemmeside,

Se mere

Lad os tage en snak

Kontakt mig

Hvad er Teknisk SEO af hjemmesiden?

Der er rigtig mange elementer og punkter i Teknisk SEO Optimering. For at give dig et overblik over kompleksitetet og omkostningerne af en professionel Teknisk SEO optimering, har jeg sammenfattet et par artikler om emnet.

Det siger mine kunder

 • Jørgen arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde

  Vi havde en gammel hjemmeside i Joomla, som vi troede skulle opdateres. Jørgen kunne ret hurtigt se, at det ikke ville kunne betale sig med en opdatering.

  I stedet fik vi en helt ny hjemmeside (for mindre penge) og ikke mindst blev den bygget op i WordPress, som betyder, at jeg selv kan opdatere stort set alt. Brugervenligheden er i top, og det betyder både, at vi får det optimale ud af vores side, da vi har lyst til og evnerne til at holde den ajour, og desuden har vi lavere omkostninger, da vi ikke har brug for ekstern hjælp så ofte.

  Han er tålmodig, han spotter hurtigt ens behov (som godt kan være noget andet end det, man måske troede og dermed egentlig beder om), han arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde, og det kan man virkelig mærke, for det bliver aldrig valgt en dyrere løsning, end nødvendigt, og igen er det stor fokus på brugervenligheden.

  Jørgen er fagligt meget dygtig og rammer han noget, han ikke kan løse på stående fod, vender han tilbage med en løsning, når han har undersøgt det. Hans fleksibilitet er stor, og han er meget servicemindet.

  Malene Yding

  Salgschef, Viborg Håndboldklub

  Profil billede af Malene yding
 • Go´vind fremover - Det har du fuldt fortjent!

  Først og fremmest en kæmpe tak for det gode samarbejde og din ihærdige indsats!

  Jeg har sat stor pris på dine faglige evner, samarbejdsvilje, loyalitet, ansvarsfølelse, arbejdsomhed, punktlighed, åbenhed, ærlighed og sidst men ikke mindst vore gode snakke.

  Louise Christensen

  Ejer, Boosting Business

  1
 • Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Jeg kan varmt anbefale Jørgen fra LogicResovle.
  Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Mariam Mikha

  Marketingansvarlig, FjordTours

  1