Få en SEO Optimeret Hjemmeside, en løsning med synlighed

Udvikling af SEO Optimerede websites, med udgangspunkt i et solidt datagrundlag og grundige analyser.

Pris fra:
24500 dkk

Wordpress website med seo

Køb en SEO optimeret hjemmeside, der er baseret på

Grundighed, kommunikation, analyser, effektiv koding og løbende optimering, giver altid resultater!

LogicResolve - WordPress med SEO

J Henrik Nielsen

WordPress hjemmeside med SEO.
En SEO Optimeret løsning går ud over almindelige hjemmesider. Med en dybtgående forståelse for din branche, markedet og konkurrentlandskabet.

Ved at integrere nøgleordsanalyse og teknisk SEO får du en hjemmeside, der ikke kun fanger opmærksomheden på søgemaskinerne, men også leverer en enestående brugeroplevelse. Med fokus på relevant og engagerende indhold, optimalt strukturerede metatags og hurtig indlæsningstid er din hjemmeside designet til at trække den rette målgruppe til.

Lad os sammen skabe et digitalt fodspor, der taler til din målgruppe og øger din online indflydelse.”

Velkommen til LogicResolve!

YouTube video

Kvalitetstjek ved alle projekter

SEO optimeret website

Alle hjemmesider lavet af LogicResolve,
bliver altid leveret med nedenstående!

* Med fuld adgang til hjemmesiden, er Logicresolve ikke ansvarlig for fejl eller nedbrud, grundet redigeringer eller tilpasninger af andre end LogicResolve.
** SEO Klar, betyder at de nødvendige plugins er installeret, og IKKE at hjemmesiden er SEO optimeret til organisk trafik, dette kræver yderlige aftale.

Det siger mine kunder

 • Jørgen arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde

  Vi havde en gammel hjemmeside i Joomla, som vi troede skulle opdateres. Jørgen kunne ret hurtigt se, at det ikke ville kunne betale sig med en opdatering.

  I stedet fik vi en helt ny hjemmeside (for mindre penge) og ikke mindst blev den bygget op i WordPress, som betyder, at jeg selv kan opdatere stort set alt. Brugervenligheden er i top, og det betyder både, at vi får det optimale ud af vores side, da vi har lyst til og evnerne til at holde den ajour, og desuden har vi lavere omkostninger, da vi ikke har brug for ekstern hjælp så ofte.

  Han er tålmodig, han spotter hurtigt ens behov (som godt kan være noget andet end det, man måske troede og dermed egentlig beder om), han arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde, og det kan man virkelig mærke, for det bliver aldrig valgt en dyrere løsning, end nødvendigt, og igen er det stor fokus på brugervenligheden.

  Jørgen er fagligt meget dygtig og rammer han noget, han ikke kan løse på stående fod, vender han tilbage med en løsning, når han har undersøgt det. Hans fleksibilitet er stor, og han er meget servicemindet.

  Malene Yding

  Salgschef, Viborg Håndboldklub

  Profil billede af Malene yding
 • Go´vind fremover - Det har du fuldt fortjent!

  Først og fremmest en kæmpe tak for det gode samarbejde og din ihærdige indsats!

  Jeg har sat stor pris på dine faglige evner, samarbejdsvilje, loyalitet, ansvarsfølelse, arbejdsomhed, punktlighed, åbenhed, ærlighed og sidst men ikke mindst vore gode snakke.

  Louise Christensen

  Ejer, Boosting Business

  1
 • Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Jeg kan varmt anbefale Jørgen fra LogicResovle.
  Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Mariam Mikha

  Marketingansvarlig, FjordTours

  1

Lad os tage en snak

Kontakt mig