Hvem er LogicResolve

LogicResolve blev grundlagt med en vision om at hjælpe virksomheder og selvstændige med at opbygge en stærk online tilstedeværelse.

Code javascript or php

Fundamentet bag LogicResolve

J Henrik Nielsen

Jørgen H. Nielsen

Hvem er personen bag ?

Serviceminded Webudvikler og nørd

Jeg har specialiseret mig i at designe og udvikle skræddersyede hjemmesideløsninger til mine kunder, der passer perfekt til deres unikke behov og krav. Jeg tager altid udgangspunkt i kundens vision og brandidentitet, så jeg kan sikre, at deres hjemmeside er en perfekt afspejling af deres virksomhed.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med en række forskellige virksomheder og organisationer, og jeg er stolt af at have skabt en lang række succesfulde online-løsninger til mine kunder. Nogle af mine tidligere projekter inkluderer udvikling af websites til både små og store virksomheder, udvikling af e-handelsplatforme og integration af tredjepartsapplikationer til at forbedre driftseffektiviteten.

Lær mere om mig !

Her kan du komme lidt tættere på mig, og og finde information om min erfaring, hvad der skiller mig ud fra mængden, samt min motivation.

Hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan også læse mere om LogicResolve, hos min nye partner DesignRush.com

 • Hvor lang tid har du arbejdet i branchen ?

  Min interesse for webdesign, startede for mere end 20 år siden, hvor jeg lavede min første hjemmeside i en tekseditor på en gammel pc. Jeg valgte dog en anden karriere, men interessen har altid været der.

  Mit liv tog en drejning der krævede en karriere ændring, og derfor besluttede jeg at gøre drømmen til en realitet.

   Så i 2017, gik jeg igang med mit nye liv, og jeg har derfor siden 2019, arbejdet  i branchen, og jeg nyder hvert et sekund.

 • Hvorfor skal vi vælge dig ?

  Det der adskiller mig fra andre i branchen, er min erhvervserfaring i serviceindustrien, kombineret med mine uddannelser, der inkluderer en Bachelor i E-handel, En Webudvikler samt en Logistikøkonom

  Dette skillset, betyder at jeg kan udføre dybere analyser, finde dine aktulle behov, samt opdage eventuelle åbninger og muligheder. Hvilket kan udvikle din forretning.

  Og sidst men ikke mindst, min erfaring fra servicebranchen, hvor jeg har lært meget om de forskellige kundetyper.

 • Hvorfor er du selvstændig ?

  Der er mange grunde, men kort opsummeret så er det:
  Jeg kan selv vælge hvilke opgaver og projekter som går igang med, og jeg nyder et langvarigt samarbejde med mine kunder.
  Mit fokus er altid kvalitet og ikke kvantitet, hos mange andre bureauer er fokus kvantitet, og det går altid ud over kvaliteten.

  Det er et kompromis jeg ikke kan acceptere, jeg vil derfor hellere bruge længere tid på en opgave, og i mange tilfælde tjene mindre.

  Til gengæld nyder jeg hvert et øjeblik, har en god dialog med mine kunder og bibeholder mine indre værdier om etik og moral.

Lad os tage en snak

Kontakt mig