Visit our LinkedIn
Visit our Facebook

Services

Mangler du hjælp med din online tilstedeværelse?

Jeg tilbyder

Her kan du se de mest populære services
Andet kan arrangeres

Hjemmesider

Om det er en komplet ny hjemmeside, eller et re-design af den nuværende, kan LogicResolve hjælpe.
Primært arbejdes der med sidebyggeren Oxygen, da denne leverer en effektiv kode, der gør siden lynhurtigt. Derudover er der altid fokus på brugervenlighed og kvalitetssikring af designen, så det altid står skarpt for brugerne.

Seo Analyse/Optimering

Mangler din hjemmeside et fuldt overblik, som også du kan forstå, så tilbyder LogicResolve en fuld SEO-analyse af dit nuværende setup.
Efter analysen, vil du modtage resultatet, samt en køreplan (to-do liste) over hvad du skal gøre for at forbedre din nuværende seo opsætning.
macbook analytics on screen

Markedsføring

Har du ikke den helt rette strategi, eller kan du ikke finde den rigtige tone of voice, der tiltrækker kunder.
Så kan jeg hjælpe med at give dig en strategisk fremgangsmåde. Hvor du får et klart overblik over dine kunder, konkurrenter samt en strategisk planlægning så du kan vækste din virksomhed.

Design

Mangler du det rette look til hjemmesiden eller andre medier, så kan LogicResolve hjælpe med designforslag til hjemmesider, bannere, brochurer og andre medier. Efter et kort møde, hvor vi afstemmer ønsker og mål med designet. Herefter vil du modtage et eller flere forslag, alt efter aftale, disse vil være fuld redigerbare, så du i fremtiden selv kan tilpasse dem til formålet.

Rådgivning

Ved du ikke hvor du skal starte, eller er du bare overvældet over projektets størrelse.
Så kan LogicResolve hjælpe med at sætte struktur og tjeklister op, så du ikke overser noget, samt mindsker muligheden for at lave dobbelt arbejde.
Jeg kan hjælpe med at effektivisere din planlægning, så projektet kan blive udført hurtigt. Eller har du bare behov for sparring, så er jeg der også.

Support & vedligeholdelse

Har du behov for en løbende support aftale, så du ikke sidder alene med hjemmesiden.
Eller mangler du en til at sørge for at siden altid performer optimalt, så kan vi altid lave en aftale om en vedligeholdelsesplan. Så skal du ikke bekymrer dig om at den næste opdatering, måske ødelægger hjemmesiden, eller at du har husket at sikre siden med backup.
Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig

Copyright © 2021
LogicResolve
CVR nr. 41 49 39 76
Cookie og Privatlivspolitik
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram