Ekspertise

Hjemmesider, markedsføring og rådgivning

At drive en hjemmeside, holde den opdateret osv. kan være en uoverskuelig affære. Specielt når man driver sin egen virksomhed på samme tid.
Hvis du vil fokusere på det du er god til, så kontakt mig, og vi finder en løsning der passer dine behov aller bedst.

Kontakt mig helt uforpligtende, for sparring, råd eller andet.

Hjemmesider

Første kundekontakt er din hjemmeside, Derfor skal den bare stå skarpt!

Book et møde
 1. Responsivt design

  Responsivt design er en vigtig strategi for moderne virksomheder, da det sikrer en optimal oplevelse på alle enheder, det øger tilliden og trafik, samt forbedrer søgemaskineoptimeringen. Dette er afgørende for øget salg og en nemmere håndtering af hjemmesiden.

 2. UX Design

  UX Design er en teknik til at forbedre brugeroplevelsen på digitale platforme ved at optimere brugergrænseflader og navigation. Det resulterer i større tilfredshed hos brugerne, øget engagement og øget salg.

 3. UI Design

  UI (User Interface) design er den proces, hvor man designer en enheds visuelle og interaktive elementer for at gøre det nemt og intuitivt for brugerne at interagere med enheden. Det resulterer i større kundetilfredshed, øget produktivitet og øget salg.

 4. Semantisk Struktur

  Semantisk Struktur er en metode til at organisere indhold på en hjemmeside for bedre forståelse af søgemaskiner og brugere. Det fører til bedre søgeoptimering, tilgængelighed og brugeroplevelse, og kan øge trafikken og salget.

 5. Dynamisk data

  En dynamisk opsat hjemmeside, gør det langt nemmere at ændre indholdet, og det fungerer også som en sikring af designet, specielt når man samarbejder med eksterne aktører.

 6. Google Pagespeed

  Optimeret til at opfylde kravende fra google, herunder hastighed, SEO information og tilgænelighed. Dette vil sætte dig et skridt foran konkurrenterne.

Markedsføring

Konkurrencen er stor, så synlighed er essentielt!

Book et møde
 1. Markedsanalyse

  En grundig analyse af markedet og konkurrenter, vil belyse mange områder, hvor man kan forbedre og optimere indholdet på hjemmesiden. Optimeringer der i sidste ende kan give din hjemmeside en fordel, framfor de andre.

 2. Konkurrentanalyse

  Grundig analyse af de nærmeste konkurrenter, her kan man se hvilke muligheder der er, hvilket indhold der tiltrækker flest besøgende. Samt belyse manglende områder, hvorved man kan opnå en stor konkurrencefordel.

 3. Nøgleordsanalyse

  I 2023 betyderIndhold mere end anvendelsen af nøgleord. Analysen og anvendelsen er dog stadig kritisk, da dette anvendes til en korrekt indholdsstrategi, ud fra kundegruppens interesser og søgetermer.

 4. Tekstforfatning

  Indhold på hjemmesider, skal være informationsgivende, og besvare brugernes forespørgelsen, samtidigt med at man skal sælge sine ydelser/produkter. Tekstforfatning er kræver mange elementer, hvis man vil have en konkurrencefordel.

 5. SEO Strategi

  Hvor er virksomhedens målgruppe mest aktive, eller er der sæson betonet variabler man skal tage i betragtning. Der er også en langsigtet SEO strategi, hvor man fokusere på aat blive specialisten, og derved googles foretrukne troværdige kilde.

 6. SEO vedligeholdelse

  Brugeradfærd, Googles algoritmer, eller er der kommet en stærk konkurrent? Det er altid en faktorer der ændrer sig. Derfor skal man løbende holde sig orienteret på alle punkter, og opdatere sit indhold løbende.

 7. Organisering

  Søgemaskiner kan godt lide at der er struktur og godt indhold. Derfor er det vigtigt at holde virksomheden organiseret med udgivelser og kampagner. Her kan årshjul og andre værktøjer optimere processen.

 8. Projekthåndtering

  Er der mange involverede i kampagner og tekstforfatning, så kan et godt overblik og det rette værktøj, give virksomheden de rette forudsætinger for at optimere og holde deadlines og ansvar fuldt gennemsigtigt.

Sociale Medier

Kontakt med dine kunder

Book et møde
 1. Facebook

  Facebook er den mest oplagte mulighed for at kommunikere med dine kunder, men også der hvor du kan fange deres interesse. Skab tillid og troværdighed, med en ordentlig vidensdeling og dialog på mediet.

 2. LinkedIn

  Den oplagte kanal for at kommunikere direkte med andre virksomheden, samarbejdspartnere osv. Her kan du også opnå forretningsfremmende forbindleser eller andre muligheder i B2B området.

 3. Instagram

  Er dine kunder eller andet, meget visuelle, er dette kanalen hvor du virkelig kan udbrede dine visuelle stragier og produkter.

 4. Artikler

  At slå sig selv op de socialemedier, er bedst gjordt når man har fået lavet det grundlæggende indhold på hjemmeside. Opslag kan man betegne som små reklame indslag for indholdet på din hjemmeside.

 5. Strategi

  En strategisk tilgang og planlægning af opslag og kampagner, vil optimere hele din marketingsstrategi og derved opnå et langt større engagement hos dine følgere / kunder.

 6. Kommunikation

  Direkte kommunikation med dine brugere, er noget som alle kan lide, specielt de sociale medier, her registrerer de alt, og når man viser engagement og dialog med brugerne. Så er man mere attraktiv og får ekstra opmærksomhed.

Rådgivning

Har du brug for support eller rådgivning?

Book et møde
 1. Hastighedsoptimering

  Du har cirka et sekund til at fange brugernes opmærksomhed, og Google vil have at brugerne er glade. Så er din hjemmeside langsom, og aner du ikke hvad der vejen, så er hjælpen her!

 2. Strategisk rådgivning

  Vækster din virksomhed ikke, og aner du ikke hvad du skal gøre, så kan en strategisk plan ligge fundamentet for din fremtidige vækst.

 3. Projekthåndtering

  Er der mange involverede i kampagner og tekstforfatning, så kan et godt overblik og det rette værktøj, give virksomheden de rette forudsætinger for at optimere og holde deadlines og ansvar fuldt gennemsigtigt.

 4. Teknisk rådgivning

  Der kan være mange udfordringer, store som små, når man opererer online med en hjemmeside.

 5. Vedligeholdelse

  En hjemmeside skal holdes opdateres, ikke kun for funktionaliteten, men det er også pgr. af sikkerheden. Indholdet skal også vedligeholdes, herunder SEO information samt opyimering af indhold og medier.

 6. Andet

  Hvis der er områder der ikke er beskrevet, som du har brug for hjælp med. Så kontakt mig og forhør nærmere, hvis jeg ikke kan hjælpe med problemet, får du klar besked.

Smid en besked her

Brug for mere information, eller er du klar på et møde, så kontakt mig her!

Om det er små eller store prjekter eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.
 • Ny hjemmeside der bare spiller
 • Godt og ærligt samarbejde
 • Dine behov kommer altid først

These are the terms of the opt-in form.