SEO Services der giver mere online synlighed

Logicresolve tilbyder flere SEO services, der er individuelt designet til netop de behov der ofte ses på hjemmesider.

Code javascript or php

Pris fra:
495 DKK

Køb din næste SEO service her, og bliv taget godt om!

Find den seo service der passer dig

Sammen finder vi ud af dit aktuelle behov, så du får den SEO Service der matcher din virksomhed.

SEO Analyser

Er der udfordringer / mangler på hjemmesiden, tiltrækker du de rigtige kunder,  hvad med konkurrenterne m.m. Få svarende med en fuld SEO Analyse af hjemmesiden.

SEO Optimering

Få SEO optimeret din hjemmeside og opnå en bedre placering på Google, tiltræk de rigtige besøgende og få optimeret brugeroplevelsen på din hjemmeside.

Vedligeholdelse

Din hjemmeside er et vigtigt aktiv i din virksomhed, hold den vedlige, sikker og opdateret. Få en vedligeholdelsesplan til hjemmesiden på det tekniske eller den organiske seo.

LogicResolve  skræddersyede seo ydelser

J Henrik Nielsen

Hej mit navn er Jørgen, og personen bag Logicresolve. Jeg har flere års erfaring med SEO Optimering og analyser af hjemmesider, virksomheder, marked og konkurrenter. En erfaring der har givet mig den fornødne viden til at få hjemmesider mere synlige på søgemaskinerne.

En SEO optimering og analyse af hjemmeside og konkurrenter, er en essentiel del af ens online tilstedeværeelse. Det kræver en dybtgående forståelse og analyse for din branche, markedet og konkurrentlandskabet. Før man kan lave en effektiv SEO Optimering.

Ved at integrere nøgleordsanalyse og teknisk SEO får du en hjemmeside, der ikke kun fanger opmærksomheden hos søgemaskiner, men også leverer en enestående brugeroplevelse. Med fokus på relevant og engagerende indhold, optimalt strukturerede metatags og hurtig indlæsningstid er din hjemmeside designet til at trække den rette målgruppe til.

Lad os sammen skabe et digitalt fodspor, der taler til din målgruppe og øger din online indflydelse.”

Velkommen til LogicResolve!

YouTube video

SEO analyse af hjemmeside

SEO Analyse

Trafik og besøgende er det vigtigste for din hjemmeside. Med en fuld SEO analyse får du svar på: 1.  Nuværende SEO Situation.  2. Overblik over mangler og fejl. 3. Strategisk guide til forbedringer.

Få en fuld analyse af din hjemmeside!

Se mere

Pris fra:
1495 DKK

Projekthåndtering / planlægning med sticky notes i forskellige farver

SEO optimering af hjemmeside

SEO Optimering

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af alle hjemmeside, specielt hvis man har konkurrenter.
Få SEO optimeret din hjemmeside, øg din placering på Google,  og få mere trafik på hjemmeside.

Ikke kun trafik, men den rigtige trafik!

Se mere

Pris fra:
2495 DKK

1

Teknisk optimering af hjemmeside

Teknisk SEO

Teknisk Optimering, her kigger jeg på hele hjemmesiden: Hastigheden, Indholdets opbygning, Design, Kodestruktur, Plugins,  og meget mere.. eller få  din side Hastighedsoptimeret så den indlæses langt hurtigere.

Få et gennemtjek af hjemmeside!

Se mere

Pris fra:
1495 DKK

1

Vedligeholdelse af hjemmeside

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesider er meget vigtigt. Det sikrer at den altid kører optimalt, og øger sikkerheden.

Vedligeholdelse af siden onpage SEO er en anden vigtig del. Søgeadfærd ændrer sig, siden får nye produkter eller services. Det kræver, at man løbende optimerer sin SEO, ellers kan man miste kunderne til konkurrenterne!

Se mere

Pris fra:
495 DKK

1

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på spørgsmål, som jeg ofte får stillet til SEO optimering samt Teknisk optimering af hjemmesider.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, helt uforpligtende for yderligere spørgsmål

 • Hvad er SEO optimering?

  SEO optimering er et bredt emne der omfatter mange forskellige komponenter. Jeg har specialiseret mig i Organisk Seo optimering samt Tekniks Seo Optimering.

  Organisk SEO Optimering, gælder om at øge sin placering på søgemaskinerne ved at foretage analyser af brugeradfærd, konkurrenter samt hvad der tilbydes på din hjemmeside. Dette gør at man ikke kun kan få en bedre søgemaskine placering, men også tiltrække de rigtige besøgende, som er købeklare.

  Teknisk SEO Optimering, gælder om at optimere din hjemmesides tekniske opsætning, mobil optimering, hastighed m.m..
  Endnu vigtigere er dog, at den semantisk kodestruktur, nøgleord, meta beskrivelser, Schema, m.m.. er opsat korrekt. Dette gør, at søgemaskinerne let kan læse din side, og forbinde dig med de rigtige kunder.

 • Hvad skal man betale for SEO optimering?

  Prisen for en SEO Optimering, kan ikke udarbejdes,  før der er foretaget en analyse af din nuværende virksomhed, her rammes dine aktiver, aktiviteter, konkurrence, marked, målgruppe, brugeradfærd, m.m..

  Prisen kan variere, afhængig af hvor meget data du selv har indsamlet, i de relevante områder, samt hvilke analyser du har fået foretaget inden vi starter et samarbejde.

  Teknisk Seo Optimering afhænger også af hjemmesiden nuværende tilstand, og kræver også en analyse før der kan udarbejdes et tilbud.

  Jeg tilbyder SEO Analyser fra 2995,- dkr. ex. moms. og Teknisk SEO Analyse fra 1995,- dkr, ex. moms.

 • Skal man vedligeholde en hjemmeside?

  Vedligeholdelse af hjemmesider, er en vigtig del af at eje en hjemmeside, specielt hvis den er meget aktiv, og at man hele tiden tilføjer nyt indhold.

  En hjemmeside udvikler sig hele tiden, software opdateres konstant  sikkerhedsmæssigt, men også kodernes effektivitet og funktionalitet. Derfor er det vigtigt at holde den opdateret, det øger sikkerheden og kodeeffektivitet der også forbedres, kan have stor indflydelse på brugeroplevelsen og siden hastighed.

  LogicResolve tilbyder regelmæssig vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om det.

Lad os tage en snak

Kontakt mig