Få en Professionel Erhvervshjemmeside

Udvikling af specialbyggede hjemmeside, med udgangspunkt i et solidt data grundlag, baseret på grundige analyser.

Pris fra:
Kontakt Mig

Løsninger til erhvervslivet

Køb en professionel hjemmeside

Udviklingen af en professionel Erhvervshjemmeside, har mange processer, men de er afgørende for success! 

Logicresolve - Hjemmsider til erhvervslivet

J Henrik Nielsen

Hjemmesider til virksomheder og firmaer.
Hej mit navn er Jørgen Henrik Nielsen, og jeg er personen bag Logicresolve.dk, jeg vil bare høre, om din virksomheds online tilstedeværelse, er i tråd med dine unikke behov og målsætninger?  Hvis ikke, så kan jeg hjælpe med en Professionel WordPress hjemmeside, der ikke blot imponerer, men også performer.

Hvad Gør Løsningen Unik:

 1. Dybdegående Analyser:

  • Jeg dykker ned i din virksomheds DNA, forstår din vision og analyserer dine konkurrenter. Resultatet? En hjemmeside skræddersyet til at matche din unikke position på markedet.
 2. Skræddersyet Design og Funktionalitet:

  • Fra det visuelle design til brugeroplevelsen – hver detalje er nøje planlagt for at afspejle dit brand og give brugerne en uovertruffen digital rejse.
 3. SEO-Magi:

  • Jeg laver ikke bare hjemmesider; Men skaber online synlighed. Med en solid SEO-optimering sikrer jeg, at din virksomhed skinner på søgemaskiner og indfanger målgruppens opmærksomhed.
 4. Organisk Trafikmagnet:

  • Hjemmesiden vil blive designet til at trække organisk trafik ved hjælp af smarte SEO-strategier. Lad mig hjælpe dig med at blive fundet af dem, der leder efter netop det, du tilbyder.
 5. Dynamisk Dataintegration:

  • Hold din hjemmeside opdateret og relevant. Med dynamisk dataintegration får du en hjemmeside, der automatisk tilpasser sig ændringer i din virksomhed.

Med en professionel hjemmeside får du:

 • En fuld optimeret hjemmeside
 • Maksimal Synlighed på Søgemaskiner
 • Konstant Tilpasning til Din Virksomheds Skiftende Behov
 • Øget Besøgstid og Konverteringsrate

Kontakt mig i dag for at starte rejsen mod digital succes .

Kvalitetstjek ved alle projekter

Professionel hjemmeside til erhverv

Alle hjemmesider lavet af LogicResolve,
bliver altid leveret med nedenstående!

* Med fuld adgang til hjemmesiden, er Logicresolve ikke ansvarlig for fejl eller nedbrud, grundet redigeringer eller tilpasninger af andre end LogicResolve.
** SEO Klar, betyder at de nødvendige plugins er installeret, og IKKE at hjemmesiden er SEO optimeret til organisk trafik, dette kræver yderlige aftale.

Hvad indeholder en professionel hjemmeside

Da omfanget af en professionel og skræddersyet hjemmesideløsning består af mange processer og elementer i udviklingen, og oftest er det en løbende process og næsten umulig at prissætte.

Så har jeg sammenfattet lidt viden, der kan give et overblik over de forskellige omkostningerne og processer, når man udvikler en professionel hjemmeside, helt fra bunden.

Det siger mine kunder

 • Jørgen arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde

  Vi havde en gammel hjemmeside i Joomla, som vi troede skulle opdateres. Jørgen kunne ret hurtigt se, at det ikke ville kunne betale sig med en opdatering.

  I stedet fik vi en helt ny hjemmeside (for mindre penge) og ikke mindst blev den bygget op i WordPress, som betyder, at jeg selv kan opdatere stort set alt. Brugervenligheden er i top, og det betyder både, at vi får det optimale ud af vores side, da vi har lyst til og evnerne til at holde den ajour, og desuden har vi lavere omkostninger, da vi ikke har brug for ekstern hjælp så ofte.

  Han er tålmodig, han spotter hurtigt ens behov (som godt kan være noget andet end det, man måske troede og dermed egentlig beder om), han arbejder 100% ud fra ønsket om en tilfreds kunde, og det kan man virkelig mærke, for det bliver aldrig valgt en dyrere løsning, end nødvendigt, og igen er det stor fokus på brugervenligheden.

  Jørgen er fagligt meget dygtig og rammer han noget, han ikke kan løse på stående fod, vender han tilbage med en løsning, når han har undersøgt det. Hans fleksibilitet er stor, og han er meget servicemindet.

  Malene Yding

  Salgschef, Viborg Håndboldklub

  Profil billede af Malene yding
 • Go´vind fremover - Det har du fuldt fortjent!

  Først og fremmest en kæmpe tak for det gode samarbejde og din ihærdige indsats!

  Jeg har sat stor pris på dine faglige evner, samarbejdsvilje, loyalitet, ansvarsfølelse, arbejdsomhed, punktlighed, åbenhed, ærlighed og sidst men ikke mindst vore gode snakke.

  Louise Christensen

  Ejer, Boosting Business

  1
 • Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Jeg kan varmt anbefale Jørgen fra LogicResovle.
  Dygtig og meget hjælpsom webdesigner/seo-specialist!

  Mariam Mikha

  Marketingansvarlig, FjordTours

  1

Lad os tage en snak

Kontakt mig