Visit our LinkedIn
Visit our Facebook

Seoanalyse

Hastighedsoptimering med udgangspunkt i analyser

Her kan jeg hjælpe din virksomhed

Seoanalyse

Den bedste metode til at øge den organiske trafik, er at få udarbejdet en fuld seoanalyse af din hjemmeside.
Jeg tilbyder en fuld seoanalyse, med en køreplan hvad du skal fokusere på.

Designoptimering

Har du problemer med dit nuværende design, og er der ting der ikke passer optimalt, eller ødelægger brugeroplevelsen. Så kan jeg hjælpe med at få siden til at stå skarpt.

Hastighedsoptimering

Indlæses din side langsomt, og ved du ikke hvad du skal gøre. Jeg kan hjælpe med best practices, så din side kan opnå sit fulde potentiale, under den nuværende opsætning.

Kvalitetssikring

hjælp med opsætning af værktøjer samt restriktioner på din hjemmeside, så du i fremtiden er sikker på at den holder hastigheden og derved holder brugeroplevelsen intakt.

Optimering

Derfor skal din hjemmeside være seooptimeret
Besøgende på hjemmesider, forventer at alt er hurtigt og effektivt, hvis ikke det opfyldes, mister de mere en ofte interessen, og går over til konkurrenten.
Google Page Speed sætter standarden, og en god score gavner også SERP.

Budskab

En hurtig og effektiv hjemmeside, viser kunderne og søgemaskinerne, at du er en seriøs virksomhed. Det har betydning for salg og længden af besøg mersalg samt tilbagevendende kunder.
Men det har også en betydning for den organiske trafik.

Adfærd

En hjemmeside skal være hurtig på alle enheder, og den mobile hastighed, betyder mere og mere for brugerne, og derfor også for Google Page Speed resultatet. Grundet de stigende krav til hastighed, har det en afgørende faktor for salg og eksponering.

Loyalitet

Kunder og besøgende husker en god oplevelse, så hvis din hjemmeside har en god brugeroplevelsee og den er hurtig og effektiv. har det en afgørende betydning for om kunderne vender tilbage.

Google Pagespeed

Hvorfor skal du?
Besøgende forventer at alt er hurtigt og effektivt, hvis ikke det opfyldes, mister de mere en ofte interessen, og går over til konkurrenten.Google Page Speed sætter standarden, og en god score gavner også SERP.

Google er dit bedste værktøj til at få kunder, de bruger uanede mængder af ressourcer på at optimere søgemaskinen, så bruger kan få opfyldt deres search intent bedst muligt, men også den bedste brugeroplevelse, men også brugervenligheden. Derfor er det vigtigt at netop din side opfylder krav og standarder som Google dikterer.
carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

Core Web Vitals

Hvad betyder alle de tal så!
Besøgende på hjemmesider, forventer at alt er hurtigt og effektivt, hvis ikke det opfyldes, mister de mere en ofte interessen, og går over til konkurrenten.
Google Page Speed sætter standarden, og en god score gavner også SERP.
FCP

First Contentful Paint

FCP,  er når browseren renderer den første bid af inholdet fra din hjemmeside. Her får brugerne de første visuelle feedback på deres enhed om at side er ved at indsæse.
S I

Speed Index

SI angiver tiden det tager for at indlæse at den synlige og funktionelle del af hjemmesiden, mere kendt som pagefold, på brugernes anvendte enhed.
LCP

Largest Contentful Paint

LCP angiver tiden, for hvor lang tid det tager at indlæse den største tekst eller billede, inden det er mulighed for at brugerne kan interagerer med hjemmesiden.
TTI

Time to Interactive

TTI angiver tiden for hvornår at de sidste lange tråde på hjemmesiden er indlæst på brugernes enheder, og siden nu er helt klar til at modtage kommandoer fra brugerne.

TBT

Total Blocking Time

TBT angiver den samlede tid, for billede, text, scripts og andre filer på hjemmesiden, som har en forsinkelse i indlæsningen. Dette kan være server delay, eller en forgående proces der forsinker den.
CLS

Cumulative Layout Shift

CLS angiver andelen af layout på hjemmesiden, der bliver berørt af andre elementer, og som vil give brugerne et ustabilt layout. Dette kan være at sidens bredde ikke passer, eller elementer rykker sig.
Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig

Copyright © 2021
LogicResolve
CVR nr. 41 49 39 76
Cookie og Privatlivspolitik
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram