Visit our LinkedIn
Visit our Facebook

Online Markedsføring

Få fat i kunderne via Organisk trafik og Sociale Medier

Synlighed der forstærker sig selv

Langsigtet strategi

Tid til en ny og hurtig hjemmeside der styrker din virksomhed ?
Kompleks hjemmeside, webshop (e-commerce), re-design, one-page (product-launch), eller andet, så kan jeg hjælpe.

Søgeords analyser

En hurtig og effektiv hjemmeside er alfa og omega for brugervenligheden. Få en professionel hastighedsoptimering, hvor du kun betaler for resultatet.

Tekstforfatning

Har du ikke nok trafik på din hjemmeside?
Og vil du gerne have styrket din Organiske trafik? så kan jeg hjælpe med at SEO-optimere din hjemmeside, eller med marketing på de sociale medier.

Sociale medier

Sidder du fast med et problem, mangler assistance, eller har du brug for en til at holde løbende vedligeholdelse på din hjemmeside? Så kontakt mig og vi finder en løsning.

Organisk Synlighed

En god organisk synlighed, kræver en solid content strategi!
En langsigtigt SEO strategi, er for mange virksomheder og online webshops, den helt rigtige metode til at styrke deres markedsposition. Det kræver nogle ressourcer i at producere relevant indhold, samt udbygge er mere uddybende produkt specifikation.

Strategien indbefatter at man ikke kun leverer det ønskede produkt eller ydelse, men ogsp bestræber sig på at leverer kvalitets indhold, der giver værdi for de besøgende.

Der findes mange metoder og værktøjer der kan hjælpe med denne process, og klarlægge en skarp og målrettet strategi, en strategi, der over tid vil være selvforstærkende og behover for betalt markedsføring vil blive mindre med tiden.

Sociale Medier

Direkte kontakt og kommunikation med målgruppen er guld værd!
En tilstedeværelse på de sociale medier, er et vigtigt værktøj i markedsføring en af hjemmesider. Det skaber dialog og fokus på kampagner, events og salgsfremmende tiltag.
Men det giver også en direkte kommunikation med nuværende og potientielle kunder. Her kan man lære meget om sine kunder, samt man kan etablere en mere loyal kunde.

Adgang til kundens netværk
Feedback man kan lære af
Kommunikation giver mere eksponering

Processen

En god indledende proces sikrer om vi er det rette match
1. Er vi et match?
Kemi
En god kemi og direkte kommunikation er essentielt for et godt samarbejde. Her det vigtigt vi passer sammen.
2. Forventninger
Forventningsafstemning
Et godt samarbejde kræver en god dialog, hvor vi begge parter får luftet forventningerne til hinanden samt projektet.
3. Research
Forretningsforståelse
Sammen sætter vi os ned og snakker om projektet, hvad der virker og hvad der ikke gør. Jeg laver også en virksomhedsanalyse, der giver et klart overblik.
4. Målgruppe & aktivitet
Målgruppe analyse
Dybdegående analyser af målgrupper, nuværende aktivitet på sociale medier, sproglig analyse og sammenligning og udarbejdelse køreplan i henhold til forretningsforståelsen.
5. Planlægning
Strategisk planlægning
Content strategi, til enten organisk eller SOME markedsføring, aller begge. Her udarbejdes en detaljeret plan over indhold og udgivelsen, med nøgleordsanalyse der matcher mål og intent.
6. Udgivelse
Produktion og eksponering
Produktion af content i henhold til den strategiske planlægning, med løbende analyser og indsamling af data, med henblik på løbende optimering af strategien.
Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig

Copyright © 2021
LogicResolve
CVR nr. 41 49 39 76
Cookie og Privatlivspolitik
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram