Gratis hjemmeside rådgivning*

*Gratis professionel hjemmeside rådgivning, er kun tilgængelig ved at anvende linket til bestilling af tid!

Code javascript or php

Bestil Online Rådgivning

Har du spørgsmål omkring din hjemmeside, eller andet i din digitale tilstedeværelse. Om det er et hurtigt overblik over din hjemmeside, eller om du burde investere i en SEO optimering, eller et helt andet emne.

Så bestil et online møde på 15 minutter helt gratis!.

J Henrik Nielsen

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på spørgsmål, som jeg ofte får stillet til hjemmesider, SEO optimering samt Teknisk optimering af hjemmesider.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål, og det er helt uforpligtende !

 • Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

  En Onepage hjemmeside kan normalt laves inden for 14 dage, og en regulær hjemmeside kan laves på mellem 2 til 6 uger.

  Tiden kan variere og er meget afhængig af hjemmesidens størrelse, kompleksitet, funktionalitet, m.m..

  Hvis siden skal laves og være seo optimeret, vil dette også have indflydelse på hvor lang tid det tager at lave hjemmesiden, da research og data analyse kan være tidskrævende.

 • Hvad koster en hjemmeside?

  Hos LogicResolve kan du få en ny hjemmeside fra kun 5500,- dkk. ex. moms. Jeg laver hjemmesider i forskellige størrelser og der er flere faktorer der er afgørende i prisen for hjemmesiden. 

  Pris afhænger af mange faktorer, såsom hjemmesidens størrelse, kompleksitet, dynamisk integration, funktioner, formål m.m.

  Skal siden være fuldt SEO optimeret, vil dette også have en markant indflydelse hjemmesiden pris, her vil jeg dog udnytte data og viden som allerede eksisterer, således at der ikke foretages unødvendige analyser

 • Skal man vedligeholde en hjemmeside?

  Vedligeholdelse af hjemmesider, er en vigtig del af at eje en hjemmeside, specielt hvis den er meget aktiv, og at man hele tiden tilføjer nyt indhold.

  En hjemmeside udvikler sig hele tiden, software opdateres konstant  sikkerhedsmæssigt, men også kodernes effektivitet og funktionalitet. Derfor er det vigtigt at holde den opdateret, det øger sikkerheden og kodeeffektivitet der også forbedres, kan have stor indflydelse på brugeroplevelsen og siden hastighed.

  LogicResolve tilbyder regelmæssig vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om det.

 • Hvad er SEO optimering?

  SEO optimering er et bredt emne der omfatter mange forskellige komponenter. Jeg har specialiseret mig i Organisk Seo optimering samt Tekniks Seo Optimering.

  Organisk SEO Optimering, gælder om at øge sin placering på søgemaskinerne ved at foretage analyser af brugeradfærd, konkurrenter samt hvad der tilbydes på din hjemmeside. Dette gør at man ikke kun kan få en bedre søgemaskine placering, men også tiltrække de rigtige besøgende, som er købeklare.

  Teknisk SEO Optimering, gælder om at optimere din hjemmesides tekniske opsætning, mobil optimering, hastighed m.m..
  Endnu vigtigere er dog, at den semantisk kodestruktur, nøgleord, meta beskrivelser, Schema, m.m.. er opsat korrekt. Dette gør, at søgemaskinerne let kan læse din side, og forbinde dig med de rigtige kunder.

 • Hvad koster SEO optimering ?

  Prisen for en SEO Optimering, kan ikke udarbejdes,  før der er foretaget en analyse af din nuværende virksomhed, her rammes dine aktiver, aktiviteter, konkurrence, marked, målgruppe, brugeradfærd, m.m..

  Prisen kan variere, afhængig af hvor meget data du selv har indsamlet, i de relevante områder, samt hvilke analyser du har fået foretaget inden vi starter et samarbejde.

  Teknisk Seo Optimering afhænger også af hjemmesiden nuværende tilstand, og kræver også en analyse før der kan udarbejdes et tilbud.

  Jeg tilbyder SEO Analyser fra 2495,- dkr. ex. moms. og Teknisk SEO Analyse fra 1495,- dkr, ex. moms.