Visit our LinkedIn
Visit our Facebook

Om logicreolve

Her kan du lære mere om LogicResolve
LogicResolve - Hjemmesider, Support og Seoanalyse

Motivationen

LogicResolve blev dannet ud fra et ønske om at hjælpe små til mellemstore virksomheder med at etablere en stærk online tilstedeværelse. Men også et ønske om at give virksomheder en mulighed for at være selvkørende med deres fremtidige hjemmeside, design og setup skal være ligetil og ikke kræve en lang indlæringstid.

Fokus ligger ikke kun på at lave en brugervenlig hjemmeside, men også om at skabe trafik.
Derfor tilbyder LR også en fuld SEO-analyse af nuværende hjemmeside, samt en køreplan hvad der skal til for at hjemmesiden kan opnå en bedre online synlighed.
Dette kan være fra små justeringer til en gennemtænk strategisk planlægning af hjemmesiden nuværende og fremtidige SEO optimering.

En hjemmeside er mere end bare synlighed, den skal matche virksomhedens mission, fremtidige vision og være et hjælpeværktøj til at nå sine mål.

Hej, mit navn er Jørgen

Som Logistikøkonom, Webudvikler og bachelor i E-Handel, har jeg et meget bredt vidensgrundlag, der kan komplimentere og hjælpe de fleste virksomheder og selvstændige der ønsker en stærk online tilstedeværelse.
Mine tidligere erhvervserfaringer samt erfaringer jeg har tilvejebragt via praktikforløb i mine uddannelser, plus de mange sideløbende projekter jeg har arbejdet med.
Har bevæbnet mig med en stor værktøjskasse, men også skærpet mine kompetencer indenfor kritisktænkning, samt håndtering af store projekter uden at miste overblikket.

Helt konkret har jeg specialiseret mig i design og opbygning af WordPress hjemmesider, hvor jeg har erfaring med Elementor, Divi, Gutenberg og Oxygen (denne er min foretrukne).

Men også en stor værktøjskasse indenfor SEO-optimering, hvor den tekniske, stratetiske og indholdsoptimering og produktion, understøttes af erfaring med WooCommerce, Screaming Frog, Google Analytics, Search Console, Keyword research og content produktion med sproglige virkemidler.
Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig

Copyright © 2021
LogicResolve
CVR nr. 41 49 39 76
Cookie og Privatlivspolitik
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram