screenshot fjordtours hjemmeside

FjordTours

Introduktion

FjordTours

Overblik wordpress hjemmeside

Se casen her

Det sidste projekt var så godt at vores primære hjemmeside også skulle laves om

Brugervenlig og forretningsudvikling

Efter et godt samarbejde og veludført projekt, blev Logicresolve igen kontaktet af Fjordtours, de ville gerne have deres primære hjemmeside opsat på samme måde som Aarhushavnerundfart.dk.

Deres nuværende løsning var også lavet med WordPress, dog var dette designet med Divi, den var desuden ikke særlig brugervenlig i den daglige administration af hjemmesiden. Rettelser på hjemmesiden var meget tidskrævende og resulterede ofte i designmæssige problemer,

Design og funktionalitet var heller ikke målrettet deres målgruppe, som derved havde mange problemer med at finde den korrekte information, som igen resulterede i mange henvendelser til virksomheden

Del 1 / 5

Fakta om hjemmesiden

Skalerbar løsning

Med udgangspunkt i den tidligere opgave med Aarhushavnerundfart.dk, blev denne opskaleret så den kunne anvendes til Fjordtours hovedside.

Fjordtours opererer med flere lokationer og ruter, dette skulle være ligeså nemt at gå til som på det tidligere projekt.
Så i stedet for en opgave, så skal fjordtours operere med fire områder og events til alle områder.

Med justeringer i layout og dynamiske kald, kombineret med avancerede regler og kategoriseringer, blev dette opnået.
Der blev også taget forbehold for fremtidig opskalering, så eventuelle nye ruter og events vil blive nemt at implementere.

En god løsning skal være skalerbar, således at virksomheder nemt kan udvikle deres områder og kompentencer, uden at skulle investere i nye webløsninger.

Del 2 / 5

Praktiske opgaver med hjemmesiden

Brugervenlighed i den daglige drift

Med flere sejladser, events og områder, og hvor brugervenlighed i den daglige drift er essentiel, blev system udviklet med custom post types, kategorier og avancerede regler, således at den rette information og seks altid hentes korrekt.

Dette blev delt op i Ruter og events, og kombineret med re-directions og kategorier, blev det nemt at tilføje samt at opdatere indholdet, uden at skulle være en dedikeret webudvikler.

Her var custom fields og kategoriseringer den mest optimale løsning, kombineret med conditions og ekskluderinger. Med denne opsætning, kan administrationen af hjemmeside klares meget hurtigt, og fejl på hjemmeside blev minimeret kraftigt.

Del 3 / 5

Kravspecifikation til hjemmesiden

Løbende tilpasning

Selv den bedst udtænkte opsætning, kan altid blive bedre.
Derfor blev der løbende udviklet og tilpasset, således at redigering og indsættelse af nyt indhold blev optimeret, så det passede ind i den daglige drift.

Kommunikation og samarbejde efter launch af den nye hjemmeside, var essentielt for at få det bedste resultat, og her var ærlig kommunikation i højsædet.
Ønsker til den daglige drift og hvad der bedst kunne realiseres på det tekniske plan, fandt sammen på en god og brugervenlig løsning.

Dette er essentielt når der er flere der skal anvende og opdatere indholdet på hjemmesiden, og samtidigt sikre at brugeroplevelsen ikke bliver komprimeret.

Del 4 / 5

Sådan bygger du en hjemmeside med wordpress

De vigtigste opgaver og redskaber

Opgaver

+ Redesign
+ Skalerbart
+ Programmering
+ Dynamisk Opsætning
+ Multi Tables
+ Fotoredigering
+ SEO Rapporter
+ SEO Optimering
+ Rådgivning

Redskaber

+ WordPress
+ Bricks builder
+ Ninja Tables
+ MetaBox
+ Automatic CSS
+ Advanced Themer
+ Perfmatters
+ WPCodeBox
+ Photoshop

Del 5 / 5

Design hjemmesiden

Jørgen Henrik Nielsen
Webudvikler og nørd

Hos Logicresolve er jeg passioneret omkring at skabe unikke og funktionelle hjemmesideløsninger, som er med til at skabe succes for mine kunder online. Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe den perfekte hjemmesideløsning for din virksomhed.

Andre indlæg