Hvem er LogicResolve

LogicResolve blev grundlagt med en vision om at hjælpe virksomheder og selvstændige med at opbygge en stærk online tilstedeværelse.

Code javascript or php

Fundamentet bag LogicResolve

J Henrik Nielsen

Jørgen H. Nielsen

Hvem er personen bag?

Serviceminded Webudvikler og nørd
Webspecialist og nørd

Hej, mit navn er Jørgen og mine store interesser og passion, er Web Design og SEO Optimering, specielt det tekniske aspekt er mit hjerte nært.

Jeg elsker begrebet vidensdeling, og derfor nyder jeg også at skrive et par indlæg i ny og næ, i håb om at andre kan få gavn af mine erfaringer.

Det er ikke kun selvlært viden jeg deler, da jeg også har taget et par uddannelser inden for branchen. Jeg startede men en Logistikøkonom AK, dog ikke branche specifik, men fik en masse viden om proces, optimering og projektledelse. Dernæst tog jeg en Webudvikler, hvor jeg lærte alt det grundlæggende om webudvikling og flere kode sprog. Jeg sluttede stærk af med en Bachelor i E-Handel, hvor jeg lærte så meget om digital forretningsførelse Kommunketion, brugeradfærd, ja jeg kunne blive ved med at remse op..

For at holde mig til ilden, følger jeg godt med udviklingen og bruger alt for mange timer på YouTube for at lære endnu mere.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål

Lær mere om mig

Her kan du komme lidt tættere på mig, og og finde information om min erfaring, hvad der skiller mig ud fra mængden, samt min motivation.

Hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan også læse mere om LogicResolve, hos min nye partner DesignRush.com

 • Hvor lang tid har du arbejdet i branchen?

  Min interesse for webdesign, startede for mere end 20 år siden, hvor jeg lavede min første hjemmeside i en tekseditor på en gammel pc. Jeg valgte dog en anden karriere, men interessen har altid været der.

  Mit liv tog en drejning der krævede en karriere ændring, og derfor besluttede jeg at gøre drømmen til en realitet.

   Så i 2017, gik jeg igang med mit nye liv, og jeg har derfor siden 2019, arbejdet  i branchen, og jeg nyder hvert et sekund.

 • Hvorfor skal vi vælge dig?

  Det der adskiller mig fra andre i branchen, er min erhvervserfaring i serviceindustrien, kombineret med mine uddannelser, der inkluderer en Bachelor i E-handel, En Webudvikler samt en Logistikøkonom

  Dette skillset, betyder at jeg kan udføre dybere analyser, finde dine aktulle behov, samt opdage eventuelle åbninger og muligheder. Hvilket kan udvikle din forretning.

  Og sidst men ikke mindst, min erfaring fra servicebranchen, hvor jeg har lært meget om de forskellige kundetyper.

 • Hvorfor er du selvstændig?

  Der er mange grunde, men kort opsummeret så er det:
  Jeg kan selv vælge hvilke opgaver og projekter som går igang med, og jeg nyder et langvarigt samarbejde med mine kunder.
  Mit fokus er altid kvalitet og ikke kvantitet, hos mange andre bureauer er fokus kvantitet, og det går altid ud over kvaliteten.

  Det er et kompromis jeg ikke kan acceptere, jeg vil derfor hellere bruge længere tid på en opgave, og i mange tilfælde tjene mindre.

  Til gengæld nyder jeg hvert et øjeblik, har en god dialog med mine kunder og bibeholder mine indre værdier om etik og moral.

Lad os tage en snak

Kontakt mig